Alte servicii terapeutice

Evaluare posturală

Sistemul de analiză posturală globală este o cale către un diagnostic corect și pentru prevenirea diferitelor deficiențe posturale (cifoza, scolioza sau hiperlordoza).
StressAway dispune de Global Postural System (GPS) – un sistem de analiză posturală avansat, ce utilizează tehnici și metode noninvazive de diagnostic și de evaluare, chiar și la birou.
Împreuna cu evaluarea articulara și testing-ul muscular, se elaborează un program de kinetoterapie individualizat în funcție de rezultatul analizei posturale.

Kinesiotaping

Kinesiotapingul este o terapie ce utilizeaza benzi elastice pentru tratarea diferitelor afecțiuni ale sistemului muscular.
Practic, prin aplicarea benzilor elastice confecționate din bumbac subțire, se va stimula întinderea pielii și, implicit, a mușchilor și articulațiilor, având un efect important de lifting și de detensionare a zonei afectate, precum și de reducere a durerii.
Banda kinesiologică trebuie aplicată numai după o evaluare fizică detaliată, făcută obligatoriu de un specialist.
Terapeuții StressAway au competențe în evaluarea stării angajatului și a oportunității aplicării kinesiotapingului, putând aplica benzile elastice pe loc, la birou.

Stretching, la birou

Mobilitatea și flexibilitatea musculaturii sunt aspecte esențiale ale unui organism sanatos.

Mișcarea și exercitiile de stretching ajută la menținerea tonusului muscular și la îmbunătățirea activităților zilnice.

Ca forma de mișcare, stretchingul implică lungirea unui anumit mușchi sau grup de mușchi, la dimensiunea maximă.

Alături de masaj, stretchingul reprezintă principala tehnică de reducere a stresului și de prevenire a apariției afecțiunilor musculo-scheletale.

Terapeuții noștri pot aplica chiar la locul de muncă al angajaților dumneavoastră tehnici de stretching, învățându-i totodată mișcări simple pe care le pot aplica singuri acasă.

element4

Atunci când doreşti să îţi răsplăteşti întreag echipă pentru eforturile depuse pentru atingerea targetului sau atunci când vrei să îţi surprinzi angajaţi