La birou

element1

Masajul în scaun oferă o modalitate de relaxare într-un timp scurt – 15 minute, concentrându-se pe detensionarea spatelui, umerilor, gâtului și brațelor.

Masajul are loc într-un scaun special, confortabil și nu presupune îndepărtarea hainelor sau utilizarea de uleiuri de masaj.

Masajul eliberează tensiunea musculară și stresul, îmbunătățește circulația sângelui către creier și eliberează endorfine, aducând un plus de energie și bună dispoziție, cât și o capacitate sporită de concentrare.

Efectele benefice ale masajului

Reducerea cu 85% a stresului

Măsurători realizate înainte şi după masaj au evidenţiat o reducere semnificativă a nivelului de stres al persoanei care a beneficiat de masajul relaxant la birou, mai cu seamă dacă este realizat între două şedinţe sau înainte de încheierea unui proiect important, atunci când stresul se află la cote maxime, situaţie care poate încetini simţitor randamentul profesional.

Reducerea anxietăţii şi a depresiei

Stresul extrem determină negreşit apariţia anxietăţii şi a depresiei, iar de aici până la colaps total este doar un pas. Rezultatele profesionale sunt in scadere, datorita unei productivitati reduse. Si deoarece este mai simplu să previi decât să tratezi, s-a dovedit faptul ca dupa numai o şedinţă de masaj de relaxare anxietatea se reduce cu 26% şi depresia scade cu 28%.

Reduce durerea de cap

Studiile au demonstrat că durerile de cap, atât cele uşoare, cât şi cele foarte intense sunt reduse cu peste 50% în urma unui masaj relaxant.

Relaxeaza muschii si indeparteaza durerea

Munca la birou, în faţa calculatorului, ore la rând, cât și poziţiile vicioase pot provoca dureri, uneori insuportabile.

Sindromul de tunel carpian, Text Neck, durerile de spate sau hernia de disc sunt doar unele din afecțiunile care se întâlnesc în mod frecvent la aceste persoane.
Durerile şi disconfortul pot să dispară după câteva şedinţe repetate de masaj de relaxare in scaun, la birou.

Imbunatateste calitatea somnului

Durerile musculare care atrag după sine durere si stres disturbă, evident, şi somnul. Nu te poţi odihni atunci când suferi, iar acest lucru determină un slab randament la locul de muncă.

Aşadar, relaxarea muşchilor şi îndepărtarea implicită a durerilor spatelui cu ajutorul masajului atrag un somn mai liniştit şi odihnitor cu peste 30% chiar după prima şedinţă.

Scade presiunea sangelui

Hiperpresiunea arterială asociată cu fumatul, obezitatea sau un nivel ridicat al colesterolului creşte vertiginos riscul producerii atacului de cord şi accidentului vascular cerebral. Cercetările au demonstrat că relaxarea musculaturii şi starea de bine pe care o implică masajul scade cu 6% presiunea sângelui, un procent care face diferenţa dintre hiperpresiune arterială şi o presiune normală a sângelui.

Intareste sistemul imunitar

Se ştie că stresul determină scăderea sistemului imunitar, astfel incat viruşii să poată exploata vulnerabilitatea creată de stres.

Stresul cronic activează celulele sistemului imunitar pentru a lupta împotriva unei infecții în corp care de fapt nu există, iar fenomenul conduce la creșterea gradului de inflamație în corp și poate contribui la dezvoltarea unor afecțiuni cronice. Studiile au arătat că relaxarea prin masaj duce la creşterea nivelului de oxid nitric, care accentuează anumite aspecte ale funcţiei imunitare, relaxarea oprind temporar genele asociate cu reacţiile inflamatorii cronice din corp. Astfel, practicarea regulată a relaxării cu ajutorul masajului ajută reglarea în mod sănătos a imunităţii, sistemul de apărare al organismului fiind fortifiat cu 35% în urma doar unei şedinţe de masaj.

Creste puterea de concentrare

Concentrarea este vitală la locul de muncă pentru că ea determină succesul profesional al persoanei respective, un bun management al unei situaţii stresante fiind direct legat de capacitatea respectivului de a-şi concentra atenţia şi energia în mod corect.

Astfel, studiile arată clar că după numai 20 de minute de masaj, angajaţii s-au putut concentra mult mai bine asupra a ceea ce aveau de rezolvat, au identificat mult mai clar soluţiile, a scăzut gradul de alertă şi anxietate care îi împiedică să vadă o cale de soluţionare a sarcinilor. O claritate a gândirii şi o bună concentrare atrag in mod natural o creştere a productivităţii muncii şi a satisfacţiei personale a angajatului.

Creste stima de sine

Masajul oferit de către angajator are, totodată, pe lângă beneficiile prezentate mai sus şi o componentă psihică importantă. Angajatii se simt apreciaţi şi respectaţi de către angajator, consideră că acestuia îi pasă de binele lor, ca se preocupa de confortul lor fizic, psihic şi emoţional, ducand la o creştere a productivităţii muncii.

Reduce cheltuielile pentru sanatate

S-a demonstrat că angajaţii cheltuie cu 30% mai puţini bani pentru vizitele la medic şi medicamente, chiar de la primele şedinţe de relaxare la birou.

element4

Atunci când doreşti să îţi răsplăteşti întreag echipă pentru eforturile depuse pentru atingerea targetului sau atunci când vrei să îţi surprinzi angajaţi

Propunerile noastre

Companie cu 100 de angajati

Pentru o companie cu 100 de angajati, un singur sediu, cu program de lucru 9-18, propunem 3 sesiuni de masaj de cate 15 minute, cu 3 terapeuti

Training cu 15 de particianti

Pentru o sesiune de training cu 15 de particianti, cu o durata de 2 zile, cu program de lucru 9-18, propunem in pauza mare sesiuni de masaj de cate 15 minute, cu 3 terapeuti

O sesiune de yoga cu 10 particianti

Pentru o sesiune de yoga cu 10 particianti, workshopul va avea o durata de o 40 de minute

Workshop de evaluare posturala cu 20 de particianti

Pentru o sesiune de workshop de evaluare posturala cu 20 de particianti, acesta va avea o durata de o ora