la Evenimente

Masajul eliberează tensiunea musculară și stresul, îmbunătățește circulația sângelui către creier și eliberează endorfine, aducând un plus de energie și bună dispoziție, cât și o capacitate sporită de concentrare.

Training-uri sau conferințe

O sesiune de training sau o conferință pot avea o durată de una sau mai multe zile, timp în care participanții acumulează informații în ritm constant.

Acestă activitate intensă poate crește nivelul de tensiune musculară și de stres, conducând implicit la o diminuare a capacității de atenție.

Sesiuni intensive de shopping

Fie că sunt reduceri, s-a schimbat colecția sau doar au ies la plimbare, românii adoră mall-urile.

Acestă activitate intensă însă, poate crește nivelul de tensiune musculară și de stres, conducând implicit la o diminuare a rezistenței fizice.

Maratoane, cross-uri și alte evenimente sportive

Masajul sportiv, care în general este realizat pentru atleţi, reprezintă cea mai bună soluţie după un astfel de antrenament.

Săli de sport, escaladă sau alte activități solicitante

Un masaj post-antrenament poate ameliora durerea din muşchi, poate elibera de rigiditate şi poate alina durerea şi spasmele musculare cauzate de antrenament.

Concerte sau festivaluri

Toată lumea își dorește să se distreze la concerte sau festivaluri, însă inevitabil nivelul de energie scade la un moment dat.

În căutarea energiei pierdute, pentru a fi gata să se bucure în continuare la intensitate maximă de momentele care urmează, masajul pe scaun este o soluție rapidă și eficientă.

Piscine, SPA-uri, locuri de joacă, resort-uri

Fie că invitații dumneavoastră se destind după o perioadă stresantă la serviciu, sunt în vacanță sau așteaptă să se termine mai repede petrecerea copiilor, masajul de relaxare îi va ajuta să își petreacă timpul în mod plăcut.

element4

Atunci când doreşti să îţi răsplăteşti întreag echipă pentru eforturile depuse pentru atingerea targetului sau atunci când vrei să îţi surprinzi angajaţi